Despre platformă

despre_platforma

Mylan este una din companiile farmaceutice de top ale lumii în producţia de medicamente generice şi de specialitate

La Mylan, ne dedicăm stabilirii de noi standarde în îngrijirea medicală. Lucrând împreună, peste tot în lume, pentru a asigura acces la medicamente de înaltă calitate pentru 7 miliarde de oameni, noi:

  • Inovăm pentru a răspunde nevoilor nesatisfăcute
  • Facem un obicei din asigurarea încrederii şi din excelenţa serviciilor
  • Alegem soluţia corectă, nu pe cea facilă
  • Influenţăm viitorul prin îndeplinirea cu pasiune a rolului de lider global

Proiectul Promisiuni pentru Viitor reprezintă susținerea pe care Mylan o oferă tinerilor care doresc să urmeze cariera de farmacist sau cea de medic, oferindu-le posibilitatea de a descoperi mai mult decât o profesie și de a face ei înșiși o promisiune, aceea de a fi alături celor din jurul lor!

Tinerii sunt promisiunea pentru viitor deoarece doar ei, prin viziune, implicare și devotament, au puterea de a deschide noi drumuri în și prin inovație și de a genera schimbări pozitive pentru persoanele care au nevoie de sprijinul lor.


adrian_grecu

Adrian Grecu

General Manager
Mylan România

“Prin “Promisiuni pentru Viitor” continuăm tradiția  pe care compania noastră o are în conceperea și implementarea programelor educaționale adresate publicului și în special tinerilor. Obiectivul platformei este de a prezenta valențele profesiei de medic și ale celei de farmacist, de la pregătirea temeinică din spatele acestora până la motivațiile care, zi de zi, îi determină pe acești profesioniști să își urmeze vocația și să își îndeplinească promisiunea pentru viață pe care o fac pacienților cu care interacționează.”[Adrian Grecu, General Manager Mylan România]

În cadrul platformei, atât tinerii cât și publicul adult vor avea ocazia să regăsească informații utile despre profesia de medic și cea de farmacist, putând să descopere, totodată, poveștile de viață ale profesioniștilor care deja activează în aceste două domenii. De asemenea, prin intermediul aplicației, le propunem tinerilor care se află la început de drum să exploreze dacă sunt mai degrabă interesați să îmbrățișeze cariera de medic sau profesia de farmacist.